Едноставни технолошки решенија за REALTORS®

Обезбедува меѓународно искуство со огласување на недвижен имот.

Истакнете се меѓу вашата конкуренција и освојте повеќе бизнис. Трансформирајте го начинот на поврзување со купувачите и продавачите преку ексклузивната технологија на DirectOffer.

Вештачката интелигенција создаде повеќе јазици за вашите огласи. Агенти за поврзување низ целиот свет.

Засилете ги вашите огласи за недвижнини со вештачка интелигенција
Кликнете овде за ДЕМО (кликнете на јазиците)
 • Страниците за прикажување на огласи за паметна вештачка интелигенција веднаш се доставуваат до вашето поле за е-пошта
 • Споделете на социјалните медиуми, MLS, CarPlay, е-пошта маркетинг и повеќе
 • Бесплатни води купувачи
 • Аудио со повеќе јазици
 • Над 20 јазици
 • Затворен титл
Изграден за професионалци во недвижнини
Зајакнување на односите клиент-агент во САД и на глобално ниво. Затворете повеќе зделки, побрзо

DirectOffer е портал за мобилно пребарување што ги содржи нашите патентирани, први во индустријата AudioTours™ и InterestGrid™

 • Направете ги вашите продавачи да се истакнат
 • Направете поголем интерес од купувачите
 • Создадете нови искуства
 • Повеќејазични аудио тури
 • Генерирање на води
 • Мобилна апликација „DirectOffer“ во iTunes и Google Play
Крајната алатка за повратни информации и увид
Управувајте со интересите и понудите на купувачите

Внесете транспарентност во процесот на понудата, создадете поголема конкуренција меѓу заинтересираните купувачи и погрижете се ништо да не паѓа низ пукнатините.

 • Создадете поголем интерес
 • Управувајте со повеќе понуди
 • Добијте известување за сите активности
 • Додадете рокови на понудите
 • Достапно на мобилната апликација „DirectOffer“.

Вести за DirectOffer

   

Отклучување на сопственоста на домот: Навигација на патувањето за лица со посебни потреби

   

Џенифер Берман, нека ѝ биде благослов споменот

   

Месец на фер домување: Посветеност на капитал, можности и вклучување во недвижности

   

DirectOffer, Inc. лансира повеќејазична веб-страница за помош, ажурирања DO AudioTours™ изложба и пребарување на имот

Решенија за цени

Независни деловни решенија

Мобилна апликација DirectOffer за независни брокери, лидери на тимови и агенти, обезбедувајќи решение сè во едно кое им овозможува на независните брокери и агенти пристап до двата патенти *DO AudioTours™, InterestGrid™, пораки и следење на потенцијални клиенти. Бесплатно користење за потрошувачите и агентите.

Повеќејазичен „DoAudioTours.com“ дополнителни трошоци и може да се пристапи посебно.

Enterprise Solutions

Ние нудиме SaaS решенија за технолошки брокерски фирми кои бараат економични решенија. Бела ознака за нашето НОВО на пазарот, патентиран DO AudioTours™ во вашиот технолошки куп, давајќи ви овластување да регрутирате и да ги задржите врвните агенти за производство и да освоите повеќе бизниси. (DirectOffer - вклучена е сметка за мобилна апликација)

Основна цена $9,99 неограничен месечно вклучува рачно поставување за изнајмување и комерцијални. (достапен е голем попуст)

Здружението и МЛС

Ние, исто така, соработуваме со здруженија и MLS кои сакаат да ги автоматизираат сопственичките алатки на DirectOffer во нивните понуди. Ова е вашата автоматизирана алатка за усогласеност со DEI/ADA за огласи за недвижнини. Усогласеноста и допирањето до поширока публика е важно и не сите асоцијации или МЛС се исти.

Кликнете на копчето подолу за да се распрашате за оваа услуга и цените.

mk_MKМакедонски јазик
Скролувајте до врвот