Едноставни технолошки решенија за REALTORS®

Обезбедува меѓународно искуство со огласување на недвижен имот.

Истакнете се меѓу вашата конкуренција и освојте повеќе бизнис. Трансформирајте го начинот на поврзување со купувачите и продавачите преку ексклузивната технологија на DirectOffer.

Вештачката интелигенција создаде повеќе јазици за вашите огласи. Агенти за поврзување низ целиот свет.

Засилете ги вашите огласи за недвижнини со вештачка интелигенција
Кликнете овде за ДЕМО (кликнете на јазиците)
 • Страниците за прикажување на огласи за паметна вештачка интелигенција веднаш се доставуваат до вашето поле за е-пошта
 • Споделете на социјалните медиуми, MLS, CarPlay, е-пошта маркетинг и повеќе
 • Бесплатни води купувачи
 • Аудио со повеќе јазици
 • Над 20 јазици
 • Затворен титл
Изграден за професионалци во недвижнини
Зајакнување на односите клиент-агент во САД и на глобално ниво. Затворете повеќе зделки, побрзо

DirectOffer е портал за мобилно пребарување што ги содржи нашите патентирани, први во индустријата AudioTours™ и InterestGrid™

 • Направете ги вашите продавачи да се истакнат
 • Направете поголем интерес од купувачите
 • Создадете нови искуства
 • Повеќејазични аудио тури
 • Генерирање на води
 • Мобилна апликација „DirectOffer“ во iTunes и Google Play
Крајната алатка за повратни информации и увид
Управувајте со интересите и понудите на купувачите

Внесете транспарентност во процесот на понудата, создадете поголема конкуренција меѓу заинтересираните купувачи и погрижете се ништо да не паѓа низ пукнатините.

 • Создадете поголем интерес
 • Управувајте со повеќе понуди
 • Добијте известување за сите активности
 • Додадете рокови на понудите
 • Достапно на мобилната апликација „DirectOffer“.

Вести за DirectOffer

   

AudioTours™ ја прикажува вашата експертиза додека го подобрува искуството за пребарување за сите купувачи

   

Како да ја зголемите вашата вредност на преполн пазар

   

DirectOffer оценет со 4 ѕвезди од Inman Media

   

DirectOffer лансира прва од ваков вид дигитална платформа за да им даде на агентите нов начин да го градат својот бренд преку обезбедување на сопствени искуства за клиентите

Решенија за цени

Независни деловни решенија

Мобилна апликација DirectOffer за независни брокери, лидери на тимови и агенти, обезбедувајќи решение сè во едно кое им овозможува на независните брокери и агенти пристап до двата патенти *DO AudioTours™, InterestGrid™, пораки и следење на потенцијални клиенти. Бесплатно користење за потрошувачите и агентите.

Повеќејазичен „DoAudioTours.com“ дополнителни трошоци и може да се пристапи посебно.

Enterprise Solutions

Ние нудиме SaaS решенија за технолошки брокерски фирми кои бараат економични решенија. Бела ознака за нашето НОВО на пазарот, патентиран DO AudioTours™ во вашиот технолошки куп, давајќи ви овластување да регрутирате и да ги задржите врвните агенти за производство и да освоите повеќе бизниси. (DirectOffer - вклучена е сметка за мобилна апликација)

Основна цена $9,99 неограничен месечно вклучува рачно поставување за изнајмување и комерцијални. (достапен е голем попуст)

Здружението и МЛС

Ние, исто така, соработуваме со здруженија и MLS кои сакаат да ги автоматизираат сопственичките алатки на DirectOffer во нивните понуди. Ова е вашата автоматизирана алатка за усогласеност со DEI/ADA за огласи за недвижнини. Усогласеноста и допирањето до поширока публика е важно и не сите асоцијации или МЛС се исти.

Кликнете на копчето подолу за да се распрашате за оваа услуга и цените.

mk_MKМакедонски јазик
Скролувајте до врвот